راهنمای وصل تلفن قطع شده: بعد از قطعی تلفن ثابت چه باید کرد؟

حتما تا به حال برای شما هم پیش آمده است که به علت پرداخت نکردن به موقع قبضهای تلفن ثابتتان، قطعی تلفن ثابت را تجربه کرده باشید! این اتفاق در گذشته بسیار پردردسر بود و زمان بسیار زیادی را از مشتری میگرفت تا بتواند مجددا خط تلفن قطع شدهی خود را وصل کند و با پرداخت بدهی قبوض خود مجدد از مخابرات سرویس دریافت کنند. البته وصل کردن تلفن ثابت این روزها به اندازهی گذشته سخت نیست و شما با خواندن این مقاله میتوانید بفهمید که باید به کجا مراجعه کنید و با انجام چه عملیاتهایی، تلفن قطع شدهی خودتان را وصل کنید! پس از شما دعوت میکنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و از کلیه روشهای پرداخت قبوض اطلاع پیدا کنید!
دلایل قطع شدن تلفن ثابت
اولین و مهمترین دلیلی که ممکن است ادارهی مخابرات را مجبور به قطع تلفن شما کند، دیرکرد در پرداخت یا پرداخت نکردن قبوض تلفن است. شما ممکن است به دلایل زیادی پرداخت قبوض تلفنتان را به تاخیر بیندازید:
✅ مشغله زیاد
✅ هزینهی بالای قبض پرداختی
✅ فراموش کردن
✅ موکول کردن کارها به دقیقهی 90
✅ و…
به هرکدام از دلایل بالا اگر پرداخت قبض تلفن شما صورت نپذیرد، ادارهی مخابرات اقدام به فرستادن اخطاری برای شما خواهد کرد!
اگر به اخطار ادارهی مخابرات گوش دهید و قبض تلفنتان را پرداخت کنید که خطر از بیخ گوشتان میگذرد!
اما اگر اخطارهای ادارهی مخابرات را هم جدی نگیرید؛ آن گاه پس از مدتی تلفن شما یکطرفه و سپس به طور کلی قطع خواهد شد!
البته دلایل دیگری هم وجود دارد که ممکن است منجر به قطع تلفن ثابت شما شود! مثلا ممکن است مشترکی بخواهد تلفن ثابت خود را برای مدتی قطع کند!
در چنین شرایطی مشترک مورد نظر، میتواند از طریق مراجعه به ادارهی مخابرات و ارائهی مدارک مربوطه، درخواست قطع تلفن خود را به ثبت برساند و برای وصل مجدد هم دوباره به همان ارائهی مخابرات مرجعه کند. البته برای این کار راههای دیگری هم وجود دارد که چون مرتبط با موضوع اصلی این مقاله نیست دربارهی آن فعلا صحبتی نمیکنیم و شما میتوانید با دنبال کردن مقالههای ما چواب این سوال را هم پیدا کنید. دلایل دیگر قطع تلفن ثابت عبارتاند از:
✅ قطع به علت خرابی خطوط تلفن
✅ قطع به علت بدهی سایر خطوط به نام مشترک مورد نظر
✅ قطع به دستور مراجع قضایی و به علت شکایت فرد دیگری از مشترک
✅ قطع به دلیل ایجاد مزاحمت برای دیگران و سو استفاده کردن از خطوط تلفن
✅ قطع به علت سیمکشی غیر مجاز و دست بردن در شبکههای مخابراتی
وصل مجدد تلفن قطع شده
در این بخش از مقاله تصمیم داریم یکی از مهمترین مشکلاتی را که مشترکان در هنگام قطع تلفن ثابتشان با آن رو به رو میشوند را بررسی کنیم. در موارد زیادی دیده شده که مشترک با کمک یکی از روشهای بالا، بدهیاش را پرداخت کرده اما خط تلفنش هنوز وصل نشده است!
پس نمیتواند با سامانهی 1818 تماس بگیرد و شکایتش را پیگیری کند! آیا در این شرایط لازم است که به ادارهی مخابرات برود و درخواست خود را حضوری پیگیری کند؟ در جواب شما باید بگوییم که خیر؛ خوشبختانه راههای دیگری هم برای پیگیری این درخواست وجود دارد!
در این شرایط مشترک میتواند با شمارهی 2021 تماس بگیرد و با متصل شدن به واحد ارتباط مردمی، خط تلفن خود را مجددا وصل کند.
به عبارت دیگر، در صورتیکه تلفن ثابت به دلیل بدهی قطع یکطرفه شده باشد و مشترک مبلغ بدهی را پرداخت کند و خط او وصل نشود، می تواند برای پیگیری با شماره۲۰۲۱ واحد ارتباط مردمی تماس بگیرد.
روشهای پرداخت قبوض تلفن ثابت
در گذشته، پرداخت قبوض کاری سخت و زمانگیر به شما میآمد! زیرا برای پرداخت قبضها معمولا مجبور بودید به بانک مراجعه کنید و در صفهای طویل و طولانی یک باجهی خاص که عملیات پرداخت قبض را انجام میداد بایستید تا بتوانید قبضتان را پرداخت کنید. حال اگر تلفنتان به علت بدهی قطع شده بود و میخواستید مجددا اقدام به وصل آن کنید که اوضاع چندین بار سختتر میشد. اما امروزه پرداخت قبوض و وصل تلفن ثابت بسیار راحتتر از گذشته شده است. در این بخش از مقاله تصمیم داریم چند راه آسان و سریع پرداخت قبوض را برای شما معرفی کنیم که دیگر به دلیل سخت بودن روشهای پرداخت قبوض بهانه نگیرید و پرداخت قبضهایتان را آن قدر عقب نیندازید که مخابرات خط تلفنتان را قطع کند!
📞 استفاده از اپلیکیشنهای پرداخت برای قبض تلفن
یک روش ساده برای پرداخت قبض آب، استفاده از اپلیکیشنهای پرداخت است.
✅ سایت و اپلیکیشن قبضینو
✅ ۷۲۴
✅ آپ
✅ سکه
✅ تاپ
✅ ایوا
✅ ۷۸۰
مراحل پرداخت قبض تلفن با سامانه قبضینو
در این بخش از مقاله قرار است تا راجع به نحوه پرداخت قبض تلفن ثابت قطع شده از طریق سامانه و اپلیکیشن قبضینو بپردازیم. مراحل پرداخت به سادگی زیر است:
1) برای پرداخت قبض خود ابتدا باید وارد سایت قبضینو به آدرس https://ghabzino.com/ شوید.
2) حالا باید از بین آپشنهای موجود قبض تلفن را انتخاب کنید. سپس بعد از درج شماره تلفن خود باید کادر سبز رنگ (نمایش جزئیات قبض تلفن) را کلیک کنید.
3) بعد از این مرحله مبلغ صورتحساب شما نمایش داده میشود که با کلیک روی کادر سبز رنگ (ادامه فرایند پرداخت) میتوانید به بخش نهایی برسید.
4) همچنین با کلیک روی (جزئیات قبض) میتوانید از ریز صورتحساب خود اطلاع پیدا کنید.
5) حالا با کلیک روی تایید نهایی پرداخت میتوانید خیلی راحت قبض خود را تسویه کنید.
امیدواریم روش های پرداخت قبض تلفن ثابت خانه ها برای شما مفید واقع شده باشد.
روش پرداخت با اپلیکیشن قبضینو
ابتدا گزینهای که دارای ایکون تلفن است را انتخاب کنید.
حالا باید شماره تلفن خود را به همراه کد شهر در جایگاه مشخص شده وارد کنید.
سپس نوع پرداختی قبض خود (میان دوره یا پایان دوره) را انتخاب میکنید.
در نهایت با مشخص کردن نوع درگاه پرداختی خود موفق خواهید شد تا قبض تلفن خود را بپردازید.
تبریک! به همین راحتی میتوانید استعلام و پرداخت قبض تلفن خود را دون شناسه یا قبض کاغذی انجام بدهید.
📞 شماره 2000 برای پرداخت قبض تلفن ثابت
با توجه به تجمیع کدهای مخابراتی مشترکان تلفن ثابت می توانند از این پس برای دریافت و پرداخت هزینه کارکرد تلفن ثابت خود به جای شماره ۱۸۱۸ با سامانه ۲۰۰۰ تماس بگیرند. مشترکین تلفن ثابت میتوانند با شمارهگیری 2000 و داشتن یکی از کارتهای بانکی عضو شتاب و رمز دوم، نسبت به دریافت کارکرد هزینه قبوض تلفن خود اقدام و از همین طریق نیز بدهی صورتحساب خود را پرداخت کنند.
سامانه ۲۰۰۰ خدمتدهی کاملتری را در مقایسه با سامانه 1818 ایجاد کرده و این سامانه علاوه بر خدمات اختصاصی مخابرات، امکان پرداخت قبوض گاز، برق، آب و فاضلاب، عوارض شهرداری و قبوض جریمه را نیز فراهم کرده است.
📞 کد دستوری وصل تلفن ثابت
همچنین با شمارهگیری ستاره 2000 مربع نیز میتوانید وصل سریع تلفن ثابت را در دستور کار خود داشته باشید.
📞 پرداخت قبض تلفن ثابت از طریق سامانه اینترنتی شرکت مخابرات
مشترکین تلفن ثابت در سراسر کشور میتوانند با مراجعه به آدرس اینترنتی tci.ir/index.html#!/service/quickbill/ قبض پایاندوره و میاندوره خود را مشاهده و پرداخت کنند.
📞 پرداخت و مشاهده قبض قبض تلفن از طریق سامانه اینترنتی بانکها
بانک ملت در سایت اینترنتی خود امکان مشاهده و پرداخت قبوض را برای مشترکین فراهم کرده است. شما با مراجعه به آدرس اینترنتی هر یک از بانکها و صفحه پرداخت قبوض میتوانید قبض تلفن خود را به سادگی مشاهده و پرداخت کنید. برای وصل تلفن قطه شده اصفهان، شیراز، مشهد و تهران و سایر استانهای عزیز ایران میتوانید از کلیه این روشها استفاده کنید.
شامانه پرداخت قبوض بانک پاسارگاد | https://epay.bpi.ir/shaparakbillpayment.aspx |
سامانه پرداخت قبوض بانک تجارت | https://pg.tejaratbank.ir/paymentGateway/billPayment |
سامانه پرداخت قبوض بانک کشاورزی | https://ib.bki.ir/pid47.lmx |
سامانه پرداخت قبوض بانک قوامین | https://bill.ghbi.ir/ |
سامانه پرداخت قبوض بانک قرضالحسنه رسالت | https://epayment.rqb.ir/ |
سامانه پرداخت قبوض بانک گردشگری | https://epayment.tourism-bank.com/ |
سامانه پرداخت قبوض بانک رفاه | https://www.refah-bank.ir/PayBills |
📞 پرداخت قبض تلفن ثابت با دستگاه خودپرداز
برای پرداخت قبض تلفن با دستگاه خودپرداز نیازی نیست که خودپرداز حتما با کارت بانکی شما از یک بانک باشند. در صورتی که کارت شما عضو شبکه شتاب باشد میتوانید با مراجعه به دستگاه خودپرداز هر یک از بانکها برای پرداخت قبوض خود اقدام کنید. برای پرداخت قبوض با دستگاه خودپرداز به کارت بانکی خود و رمز اول کارت خود نیاز دارید. برای پرداخت قبض تلفن ثابت خود کافبست مطابق روش زیر عمل کنید:
- گزینه پرداخت قبوض را انتخاب کنید.
- پس از ورود به صفحه مورد نظر شناسه قبض و شناسه پرداخت خود را وارد کنید.
- قبض تلفن برای شما نمایش داده میشود و میتوانید فرآیند پرداخت را تکمیل کنید.
پرداخت قبض برق با قبضینو
در صورت وصل نشدن تلفن ثابت بعد از پرداخت اصفهان، تهران، شیراز و مشهد سایر استانهای عزیز ایران میتوانید برای وصل تلفن ثابت با 2000 تماس بگیرید. وصل تلفن ثابت بعد از پرداخت چیزی حدود 24 سالعت کاری ممکن است زمان بگیرد. به همین دلیل خوب است صبور باشید و در صورت عدم وصل، برای پیگیری پرداخت قبض تلفن ثابت از طریق روشهایی که گفته شد اقدام کنید.
درخواست قطع تلفن ثابت به چه نحوی انجام میشود؟
برای اینکه یکی از خطوط یا کلیه خطوط تلفنی که به اسم شما است را قطع کنید، باید به یکی از شعب مخابرات منطقهای خود رجوع کنید و با به همراه داشتن مدارکی مثل کارت ملی و سند خانه اقدام به قطه تلفن کنید.
پیگیری وصل تلفن ثابت
همچنین برای پیگیری وصل تلفن ثابت هم میتوانید به صورت حضوری به یکی از شعب مخابرات منطقهای خود رجوع کنید و هم از طریق سامانههایی که پیشتر گفته شد پرداختی خود را پیگیری کنید.
سوالات متداول
به دلیل این که سوالات زیادی از ما در خصوص نحوهی وصل تلفن ثابت قطع شده از ما پرسیده بودید؛ در این بخش از مقاله تصمیم گرفتیم تعدادی از سوالات متداول را بیاوریم و با دادن پاسخهای کامل و جامع به آنها، سوال شما را هم برطرف کنیم. اما اگر شما نتوانستید پاسخ سوال خود را در بین سوالات زیر پیدا کنید و با خواندن مقاله هم به جواب آن نرسیدید؛ کافیست سوال خود را برای ما کامنت بگذارید تا کارشناسان ما در اولین فرصت به شما پاسخ دهند!
🔰 پس از پرداخت بدهی، چه مدت زمانی طول میکشد تا تلفن وصل شود؟
کلیهی قبوضی که شما از یکی از روشهای بالا پرداخت میکنید در همان لحظه تسویه میشوند و بدهی شما به ادارهی مخابرات صفر میشود. اما فرآیند وصل تلفن قطع شده، ممکن ست بین 24 تا 48 ساعت زمان ببرد و مطمئنا پس از 48 ساعت تلفن شما وصل خواهد شد.
اما اگر برای وصل تلفنتان عجله دارید میتوانید این فرآیند راتسریع کنید. کافیست با مراکز امور مشترکین منطقهتان تماس بگیرید و با اعلام کد پیگیری خود به آنها، تلفن خود را به سرعت وصل کنید.
🔰 اگر قبض خود را تکراری پرداخت کنیم؛ چه اتفاقی میافتد؟
نگران نباشید هیچ اتفاق بدی قرار نیست برایتان رخ دهد و پول شما سر جایش باقی میماند. زیرساختهی پرداختی مخابرات به گونهای تنظیم وطراحی شده که در صورت پرداخت تکرای قبض تلفن به عنوان بستانکار شناخته میشوید و مبلغی که پرداخت کردید روی قبض دوره بعد اعمال میشود. همچنین اگر از قبضینو یا پیشخوان 24 استفاده کنید دیگر جای نگرانی ندارید چون این اپلیکیشنها قبوض تکراری را پرداخت نمیکتنند.
🔰 قبض میاندوره با قبض پایاندوره تلفن ثابت چه تفاوتی دارد؟
تفاوت قبض پایان دوره و میان دوره در این است که قضب پایان دوره، هزینهی کارکرد تلفن شما را در طی دو ماه گذشته نشان میدهد.
برای مثال اگر دوره از 1 تیر شروع شده باشد، قبض پایان دورهی شما هزینهی کارکرد تلفت ثابتتان را تا پایان 31 مرداد نشان خواهد داد.
اما قبض میان دوره هزینهی کارکرد تلفن شما را تا تاریخ روز نشان میدهد.
نتیجهگیری
در این مقاله تلاش کردیم تا هرآنچه را که شما لازم دارید تا دربارهی قطعی تلفن ثابت و روشهای اتصال مجدد آن بدانید برای شما بیان کنیم.
شما میتوانید با استعلام و پرداخت بدهی تلفن ثابتتان و پرداخت کردن آن با یکی از روشهای بالا، حسن نیت خود را به مخابرات ثابت کنید و تلفن قطعشدهی خود را مجددا وصل کنید! اگر هم در فرآیند وصل تلفن با مشکلی مواجه شدید، میتوانید با 2021 تماس بگیرید و مشکل خود را برطرف کنید. از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم. امیدواریم که در این مقاله به طور کامل توانسته باشیم که سوالات شما را در زمینه پرداخت قبض ثابت و صورتحساب و دیرکرد آن توضیح داده باشیم.
ثبت دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم قبضینو در وب سایت منتشر خواهد شد.
نام و نام خانوادگی وارد نشده است
پست الکترونیک ورد نشده است
شماره موبایل جهت پیگری وارد نشده است
متن دیدگاه یا پیام وارد نشده است
دیدگاههای کاربران